Servicii medicale pe specialitati oferite de Gama Diamed, centru medical in Mangalia

Centru medical Mangalia, GAMA DIAMED a fost infiintat in mai 2010 din dorinta de a oferi locuitorilor orasului Mangalia si nu numai, servicii medicale de calitate intr-un ambient placut.

Dispunem de o echipa medicala tanara, dedicata, la curent cu ultimele noutati medicale si de aparatura moderna (ecograf Doppler color ultima generatie, electrocardiograf, spirometru, Holter tensional, sono-Doppler arterial, termograf, baterie de teste pentru depistarea si urmarirea complicatiilor diabetului zaharat). Pentru cei care nu se pot deplasa la sediul centrului, efectuam si consultatii la domiciliu, inclusiv ecografie abdominala, ECG, spirometrie, sono-Doppler arterial, recoltare analize laborator.

In 14 noiembrie 2010, de Ziua Mondiala a Diabetului Zaharat, la sediul centrului s-a desfasurat o campanie de testare gratuita a glicemiei de care au beneficiat cateva sute dintre locuitorii Mangaliei.

Un alt proiect in derulare, care se adreseaza pacientilor diabetici, consta in organizarea unor sedinte de educatie gratuite menite a-i incuraja pe acestia sa preia controlul asupra bolii lor si sa duca o viata cat mai apropiata de normal.

Alimentatia sanatoasa si rolul ei major in preventia si tratamentul bolilor secolului (bolile cardiovasculare, obezitatea, diabetul zaharat, cancerul, etc.) constituie una din preocuparile medicului specialist nutritionist. Puteti afla secretele unei astfel de alimentatii direct de la sursa participand la cursurile organizate lunar incepand cu luna septembrie 2011.