ADIPOLIGHT by TERMOSALUD este cea mai noua tehnologie pentru remodelare corporala si redobandirea fermitatii pielii cu rezultate vizibile de la primele sedinte.

ADIPOLIGHT imbina 3 tehnologii pentru a stimula metabolismul celulelor grase:

  • FOTOLIPOLIZA (Laser de frecventa joasa)
  • RADIOLIPOLIZA (Radiofrecventa monopolara)
  • MEZOTERAPIA  VIRTUALA

 

Avantajele utilizarii ADIPOLIGHT:

  • rezultate vizibile de la primele sedinte de tratament, obtinute natural si de durata
  • pierdere in centimetri
  • diminuarea celulitei
  • piele neteda si ferma
  • tehnica non-invaziva, fara incizii, ace, operatii, cicatrici sau vanatai
  • fara durere sau disconfort

Se aplica pe toate zonele unde se afla tesut adipos: abdomen, coapse, fese, gambe, brate, lombe, barbie dubla.
Tratamentul cu Laser se efectueaza 1-2 sedinte/saptamana
Tratamentul cu Radiofrecventa si Mezoterapia se efectueaza o data pe saptamana pentru aceeasi zona
Pentru un tratament complet se recomanda  8 sedinte.

LASER DE FRECVENTA JOASA: Aparatul dispune de 8 multipaduri care incorporeaza fiecare cate 10 diode laser de frecventa joasa (raze rosii vizibile cu lungimea de unda 630-680nm). Aceste raze stimuleaza metabolismul celulelor grase fara sa afecteaza pielea, vasele sanguine, nervii sau celelalte structuri din vecinatate.
Tesutul adipos (grasimea) este formata din celule grase (celule adipoase sau adipocite). Celulele grase inmagazineaza grasimi sub forma de trigliceride si cresc in volum pe masura ce acumuleaza tot mai multe grasimi. Datorita fotolipolizei realizate de razele laser moleculele voluminoase de trigliceride se transforma in molecule mai mici (glicerol, apa, acizi grasi liberi) care pot trece acum prin peretele celular. Ajunse in spatiul interstitial (dintre celule) sistemul limfatic capteaza moleculele eliberate. Adipolight utilizeaza sonde individuale care se pozitioneaza pe nodulii limfatici din apropierea zonei tratate pentru a realiza drenaj limfatic si indepartarea grasimilor eliberate din zona de tratament.
Cu toate acestea in primele 24 de ore care urmeaza unei sedinte de tratament se recomanda exercitiu fizic moderat (mers pe jos in pas mai rapid, bicicleta, banda, exercitii simple, etc.) pentru a consuma grasimile eliberate din celulele grase in timpul sedintei de tratament si a reduce riscul ca celulele sa recapteze ulterior aceste grasimi. De asemenea pentru rezultate foarte bune se recomanda evitarea consumului de grasimi atat animale cat si vegetale pe toata perioada tratamentului pentru a nu creste cantitatea de grasimi circulante.
In concluzie, laserul de joasa frecventa produce lichefierea grasimilor din celulele grase, stimuleaza eliminarea acestora in exteriorul celulei si transportul grasimilor eliberate prin drenaj limfatic. Prin toate aceste mecanisme volumul celulelor grase scade foarte mult, efectul vizibil fiind scaderea in centimetri a circumferintei zonei tratate.
RADIOFRECVENTA MONOPOLARA produce o incalzire in profunzime a zonei tratate dinspre interior spre exterior. Se produce astfel dilatarea vaselor de sange, oxigenare mai buna a tesuturilor, efect antiinflamator, relaxare musculara, sinteza unor proteine (proteine de soc termic) care produc contractia colagenului. In acelasi timp accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen si tonifiaza pielea.
Colagenul este o proteina care se gaseste in piele responabila de aspectul neted si elastic al pielii. Pe masura ce inaintam in varsta organismul produce colagen mai putin si de calitate mai proasta si de aceea pielea isi pierde elasticitatea si incepe sa se lase.
De asemenea prin incalzire profunda si stimularea circulatiei radiofrecventa monopolara permite eliminarea lichidelor si a toxinelor din zonele afectate de celulita. Rezultat: diminuarea celulitei si o piele neteda si ferma! Radiofrecventa este supranumita si „fierul de calcat pentru celulita”.
Radiofrecventa monopolara produce o incalzire si efecte mai profunde fiind recomandata pentru procedurile corporale comparativ cu radiofrecventa bipolara care produce o incalzire mai superficiala fiind recomandata pentru procedurile faciale. Radiofrecventa tripolara sau multipolara nu sunt cu nimic superioare radiofrecventei mono sau bipolare, fiind doar artificii de marketing.
Atentie! Radiofrecventa pe o zona nu se face decat o data/saptamana nu pentru ca este daunatoare ci pentru ca trebuie acordat un anumit timp moleculei de colagen pentru a-si reface structura. In schimb in decursul aceleiasi saptamani se poate folosi sonda de radiofrecventa pe o alta zona.
MEZOTERAPIA VIRTUALA creste in mod reversibil permeabilitatea membranelor celulare. Prin acest mecanism stimuleaza iesirea moleculelor de grasime din celulele grase dar si o difuzie mai buna a substantelor active din crema de masaj atat in spatiul intracelular cat si intercelular. Sunt astfel intensificate efectele antiadipoase ale cremei folosite.

Pentru programari, va rugam sa apelati numarul de telefon 0241 740581 sau sa completati formularul online disponibil pe pagina noastra de Programari.